Как става поръчката?

Сайтът съдържа информация за предлаганите продукти и тяхната цена.  Клиентът избира даден продукт и неговите варианти (ако има налични такива) – цвят, брой, размер и модел.  Клиентът въвежда своите данни, чрез които фирмата се свързва с него за потвърждение по телефон или имейл.  Фирмата не носи отговорност за невярно попълнени данни.  Фирмата изпълнява поръчката след потвърждение и проверка за коректни данни.

Как се заплащат продуктите?

След потвърждение на поръчката и проверка за коректни данни – точен адрес за доставка и правилен телефонен номер, клиентът е длъжен да плати стоката, както и разходите за доставка.  Плащането може да се осъществи по банков път, чрез наложен платеж или чрез дебитна/кредитна карта.  Когато клиентът поръча чрез наложен платеж, продуктът се заплаща при получаване на стоката в куриерска фирма Еконт или Спиди, като за касова бележка ще служи „ДОКУМЕНТ ЗА ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД“, който се издава в куриерската фирма.  Този документ се прилага към фактурата.  При заплащане чрез дебитна/кредитна карта, евентуалното връщане на сумата се осъществява с кредитна транзакция по картата, с която е направено плащането.  Не се връщат пари чрез банкова сметка или в брой.

Сигурността на онлайн плащането е гарантирана!
Зетабайт-Х ЕООД не обработва и не съхранява детайли относно твоята кредитна или дебитна карта.

Какви са условията за доставка?

Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е три работни дни, освен в случаите, когато се налага срокът да се удължи, след допълнително споразумение между продавачът и клиентът.  Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни.  Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.

Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден.  След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.

Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж.  Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.

Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х  се освобождава от задължението за изпращане на стоката.

Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.